Om Oss

Keiser ble først dannet i 1999. Gjennomsnittlig har vi rundt 3000 varer, og vi har varer som representerer flere forskjellige land og kulturer. Vi har varer som du finner i Norge, Tyrkia, Thailand, Iran, Russland, Hellas og mange andre land. Det er viktig for oss at alle kundene vi har får det de trenger. Og vi har jo kunder fra mange forskjellige kulturer. Hvis det er en vare du ønsker men ikke får tak i så ta kontakt med oss, så skal vi sjekke om varen er mulig å få inn. Godt kjent er vi også for våre lave priser på frukt og grønt. Vi jobber hele tiden for å holde oppe kvaliteten på våre varer.

Vårt mål er å bli bedre og bedre for hver dag og å gi våre kunder den beste servicen vi kan tilby. Vi setter pris på all støtten vi får fra våre kunder. Fornøyde kunder er det som holder oss gående. Det viser oss at vi er på rett vei og det gir oss styrken til å ville fortsette videre.

Det er også mange parkeringsplasser i parkeringshuset som er i samme bygg. Som gjør at det er lett å få parkert bilen når du skal handle hos oss.

Takk for at dere handler hos oss.

Be the first to comment

Leave a Reply